Voorgerechten
- Amuse plateau
laat u verrassen door de chef met diverse kleine amuse hapjes. Gezellig om samen te delen (vanaf 2 pers.)12,50pp - Makreel
in roomboter gegaard, met mierikswortel, rode biet, basilicum en tomaten-citrus kaviaar11,50 - Carpaccio van ossenhaas
truffelmayonaise, Parmezaan, rucola en knoflookcroutons11,50 - Knolselderij soep
met harissa en tuinkers6,50 - Soep van de dag
elke dag een verse soep met sesamcrostini6,50 - Breekbrood van bakkerij van Eeden
met kruidenboter en truffelmayonaise5,50 - Artisjok muffins
met oude kaas, olijven, muhammara, vadouvan créme en filodeeg10,50 - Coquilles
gebakken in cacaoboter, met zoete aardappel, spekkruim en pompoen pit olie14,50 - Procureur
gepekeld en gerookt, met flatbread, shi meji, truffelroomkaas en balsamico kruim12,50 - Hertencarpaccio
gemarineerd en geserveerd met kastanje créme, pompoen en paddenstoelen tapenade13,50 - Salade met peer en gorgonzola
Frisse salade met quinoa, walnoten, sinaasappel en rabarber dressing9,75
Hoofdgerechten
- Bavette van de grill 250gr
met gegrilde groenten en romige pepersaus26,50 - Gefileerde spareribs
op Thaise wijze gemarineerd met boontjes en bosui21,50 - Eendenborstfilet
langzaam gegaard met een lak van sinaasappel en vanille, créme van knolselderij en truffel, kalfsjus en gestoofde snijbonen26,50 - Ons pannetje
ossenhaaspuntjes met paprika, ui, champignons en chilisaus24,50 - Melanzane 2.0
torentje van aubergine, burrata en basilicum met een kruidige tomatensaus en Parmezaanse kaas18,50 - Tournedos
met mosterdmousseline, ui, spek, hazelnoot en een saus van morilles28,50 - Roodbaarsfilet
met citrus-risotto, doperwt en mosterdschuim23,50 - Hertenbiefstuk
met een créme van rode kool, gebakken paddenstoelen en saus van rode wijn en kruidkoek23,50 - Wildstoof
met een aardappeltaartje, gebrande uitjes en stoofpeer19,50 - Kabeljauwfilet
met romige witte bonen, spekjes, sjalot en witte wijnsaus21,50
Dessert
- Créme brulee
van hazelnoot praliné met gekarameliseerde granola, vijgen en hazelnoot ijs8,50 - Carrot cake
met een bonbon van yoghurt, witte chocolade en kruidkoek met ijs van yoghurt-honing en walnoot8,50 - Chocolade tuintje
cake met melkchocolade en karamel, créme van pure chocolade en koffie, stoofpeer gel, pistache spongecake en cookie dough ijs8,50 - Ijscoupe
verschillende soorten ijs met slagroom en suikerkoekje8,50 - Kaasplateau
samengesteld door onze overbuurman Joh. Warmerdam met notenbrood en chutney9,50 - Petit grand dessert
een proeverij van diverse zoete lekkernijen 9,50 - After dinner drink: Espresso martini
wodka, tia maria, suikerwater en espresso9,00
Koffiekaart
- Koffie
2,60 - Espresso
2,80 - Dubbele espresso
3,60 - Cappuccino
2,80 - Koffie verkeerd
2,80 - Latte macchiato
3,70 - Thee van Clipper
2,80 - Verse munt thee
3,50 - Verse gember thee
3,50
Speciale koffie's
- Irish coffee (Whisky)
€ 7,50 - French coffee ( Grand marnier)
€ 7,50 - Spanish coffee ( Tia maria )
€ 7,50 - Kiss of fire ( Tia maria en Cointreau)
€ 7,50 - Scottish coffee ( Drambuie)
€ 7,50 - Italian coffee ( Amaretto)
€ 7,50 - Verwenkoffie ( Bailey’s en Likeur 43)
€ 7,50
Likeuren
- Tia maria, Amaretto, Bailey’s, Likeur 43, Cointreau, Grand marnier, Drambuie, Kalhua, Dom Benedictine
4,25
Cognac
- VS - Martell, Courvoisier, Remy Martin
4,25 - VSOP - Remy Martin, Courvoisier
6,25 - XO - Courvoisier
9,75 - Armagnac VSOP
5,25 - Grappa
5,25